Verzending en retour

Verzending en retour

Studio Bobbers doet zijn uiterste best om al uw bestellingen binnen de 24 tot 48u te verzenden. Indien er vertragingen zijn, brengen we je hiervan via mail op de hoogte.

Afhalen

Bestellingen kunnen na afspraak gratis opgehaald worden bij Studio Bobbers, Leo Tertzweillaan 16, 9050 Gentbrugge, België.

Verzending

Belgie: minder dan € 75, € 5,95. Vanaf € 75 gratis.

Nederland: minder dan € 100, € 7,95. Vanaf € 100 gratis.

Bezorging

Bij bezorging door bpost zijn de voorwaarden van bpost van toepassing. Wanneer je order verzonden is ontvang je een e-mail met tracking code om je pakket te volgen.

De artikelen worden door Studio Bobbers zorgvuldig verpakt voor transport, wij kunnen dus niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadiging door de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade en/ of onvolkomenheden. Mocht dit het geval zijn, dan dient de koper per kerende contact op te nemen met Studio Bobbers via hallo@studiobobbers.be.

Omruiling

De kosten voor een retour naar Studio Bobbers en de herverzending naar de klant worden volledig gedekt indien het product niet hetzelfde is zoals door u besteld en zo aangegeven op het orderformulier.

Retour

De producten moeten verplicht binnen een termijn van 14 werkdagen worden teruggezonden aan Studio Bobbers in perfecte staat zodat het nog mogelijk is om ze  in oorspronkelijke staat te verkopen (verpakking, accessoires, handleiding), met een kopie van de factuur of de bestelbon. Je kan ook gratis de producten retourneren bij Studio Bobbers, Leo Tertzweillaan 16, 9050 Gentbrugge.

Elk onvolledig, stukgegaan of beschadigd product of elk product waarvan de originele verpakking is beschadigd zal niet terugbetaald noch omgewisseld worden. De consument die dit recht wenst uit te oefenen moet Studio Bobbers hiervan binnen de 14 werkdagen contacteren via het e-mailadres hallo@studiobobbers.be

Solden en promoties

Solden of promoties kunnen niet omgeruild en/ of terug gestuurd worden.

Winkelwagen